Helppoa ja nopeaa

Unohda verkkosivuston hankkimisen stressi ja anna meidän huolehtia siitä puolestasi!
Meiltä saat vaivattomasti kauniin ja toimivan verkkosivuston, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Esmes Vaivaton on kehittämämme palvelu, joka on täydellinen valinta
kun tarvitaan suhteellisen kevyet, mutta samalla näyttävät sivut.

Vaivaton aloitus

1. Aloitus

Alussa kartoitamme tarpeesi ja toiveesi verkkosivujesi suhteen. Käymme yhdessä läpi, minkälaista kohderyhmää haluat tavoittaa, millaisia toimintoja sivustolla pitäisi olla, ja mitä viestejä sivuston on tarkoitus välittää.

Vaivaton toteutus

2. Toteutus

Toteutusvaiheessa teemme ehdotuksen sivuston rakenteesta ja ulkoasusta, jota voimme yhdessä muokata tarpeidesi mukaan. Sinun ei tarvitse huolehtia teknisistä tai visuaalisista yksityiskohdista. Me hoidamme sivut valmiiksi puolestasi.

Vaivaton julkaisu

3. Julkaisu

Kun kaikki on valmista, huolehdimme sivuston julkaisusta ja verkkotunnuksen hankkimisesta. Lopuksi opastamme sinua verkkosivuston käytössä, jotta voit halutessasi muokata sitä itsenäisesti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi valita Vaivaton?

Perinteisesti verkkosivut voidaan jakaa joko valmisteemoilla tehtyihin tai täysin räätälöityihin toteutuksiin. Vaivaton on suunniteltu näiden kahden ääripään välimaastoon, jossa pyritään hyödyntämään kummankin tavan parhaita puolia. Valmisteemoille on oma paikkansa, mutta niiden haaste on siinä, että ne ovat yleensä täynnä ominaisuuksia joille ei ole tarvetta ja siten käytettävyydeltään raskaita. Räätälöity ratkaisu avaa lähes rajattomat mahdollisuudet, mutta aina budjetti ei kuitenkaan tähän riitä, jolloin Vaivaton on sopiva ratkaisu.

Minkälaisia sivuja Vaivattomalla saa tehtyä?

Vaivaton on parhaimmillaan kun tarvitaan suhteellisen kevyet, mutta samalla näyttävät sivut. Esimerkkinä sivu, jota juuri katselet, on toteutettu Vaivatonta varten kehitetyillä elementeillä. Vaivattoman elementtejä yhdistelemällä saadaan luotua sivut blogeineen ja alasivuineen niin yritykselle, yhdistykselle tai vaikka harrastuksellesi.

Mitä jos Vaivaton ei riitä?

Voimme muokata sivustoa tarpeidesi mukaisesti. Jos kuitenkin kaipaat hieman laajempaa tai muuten räätälöidympää ratkaisua, me autamme. Tutustu meihin tarkemmin: esmes.fi

Kuinka paljon Vaivattomat sivut maksavat?

Jokainen sivusto on erilainen, mutta Vaivattomassa maksat vain näkyvästä. Hinta muodostuu käytännössä tehdystä työstä joka jakautuu kolmeen osaan. Suunnitteluvaiheessa määritellään sivuston visuaalisuus (värit, fontit ja tarvittaessa kuvitus). Toteutusvaiheessa rakennamme sivut tarvittavilla elementeillä ja syötämme sisällöt. Julkaisuvaiheessa hankimme tarvittaessa verkkotunnuksen sekä asennamme kävijäseurannan ja evästeiden hallinnan (GDPR). Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan juuri sinulle vaivaton hintataso.

Jatkokehitys ja sisällönhallinta

Vaivaton on suunniteltu siten, että peruskäyttäjän on mahdollista päivittää sivuston sisältöjä omatoimisesti. Tarvittaessa me voimme tehdä myös sen puolestasi. Jos sivustosi kaipaa laajennuksia tai yksilöityjä ominaisuuksia, niin suunnittelemme ja toteutamme ratkaisut kädenkäänteessä – yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Joko aloitetaan vaivattomasti?

Joko aloitetaan?

Jos kaipaat uutta verkkosivustoa nopeasti ja helposti, valitse Vaivaton.
Me autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Ota yhteyttä

Soita (050-5473396), meilaa
tai käytä lomaketta